Menu

KOIVUN HYVÄ OLO - hoidot ja ravintoneuvot

header photo
 
ASIAKKAILTA SAATUA KIRJALLISTA PALAUTETTA:

"En tiedä mihin olisin joutunut ilman Eikkua! paras hieroja ikinä! Ja niin monella kun oon käynytkin niin hän vaan taikoo mut ihan uuteen uskoon joka kerta. Oli niin energinen fiilis käsittelyn jälkeen koko päivän ja kaikki kolotukset poissa. Miten tehokas joku voikaan tunnissa olla, lisäksi käyttää tarpeen mukaan eri tekniikoita perinteisen hieronnan lisäksi, esim vyöhyketerapiaa ja akupainantaa. Varsinkin raskausaikoina apu ollut korvaamaton, kiitos! Suosittelen lämpimästi!" (4/2017 nainen 30+)
 
"Olin keskiviikkona vyöhyketerapia -hoidossa Eijaliisalla. Olipas erinomainen hoito, Kiitos!! Hyvä olo on jatkunut edelleen!
Hyvä kokemus, uusi aika on jo varattu." (3/2016 nainen)
 
"Parasta ikinä hoitoa, kroppaa hyrrää tyytyväisyyttä ja mieli rauhaa. Suurkiitos Eijaliisa☺"
(11/2015 nainen 51v)
 
 
"Tulin tuossa joku päivä sitten huomanneeksi kuinka elämän laatu on parantunut vähägluteenisen ruokavalion vuoksi. Pysähdyin oikein ajattelemaan että kuinka kauan tilanne onkaan ollut näin hyvä. Kuten ihmisillä on tapana, sitä oli minunkin helpompi huomata milloin asiat eivät olleet niin hyvin.
 
Olin seuraamassa luentoasi muutama vuosi sitten jolloin ensi kerran ymmärsin mitä gluteeni on ja sitä kautta aloimme tutkimaan vaimoni kanssa noita leipä- ja muita tuotteita vehnän ja "lisätyn" gluteenin näkökulmasta. Olikin aika vaikeaa aluksi löytää tuotteita missä gluteenia
ei ollut lainkaan.
 
Koetin aluksi olla ihan gluteenittomalla kuurilla mutta koin sen aika vaikeaksi reissutyöni johdosta. Vähensin gluteenin käyttöä kuitenkin mahdollisimman paljon jolloin elimistöni "rauhoittui" ja nyt on tosiaan ainakin vuosi siitä kun ruokailun jälkeiset vaivat ovat olleet poissa kokonaan.
 
Vältän edelleen gluteenia mutta olen havainnut ettei gluteenipitoinen ruoka silloin tällöin ärsytä elimistöä kuten ennen vaan elämisen taso on nyt tosi hyvä. Ilman noita antamiasi neuvoja ja ohjeita elämistöni olisi tällä hetkellä varmasti paljon huonommassa kunnossa kuin silloin kun tulin luoksesi vaivani kanssa. Nyt vaivat ovat poissa!!!" (12/2016 Tapsa 58v. )